Relatietherapie

Begeleiding op maat

 

Relatietherapie

Intieme relaties zijn enorm van belang. Een dipje in jouw relatie is zeker niet onoverkomelijk. Toch kan dit escaleren tot slechte communicatie, gekwetst worden, frustraties die de overhand nemen, ruzies, seksuele problemen, overspel enz. Dit kan leiden tot een breuk. Het blijven onderwerpen die moeilijk zijn om over te praten. Wij helpen je op weg in je relatie om terug te communiceren met elkaar, de juiste beslissingen te nemen en om de problemen aan te pakken. Gedurende de relatietherapie krijg je tips & tricks hoe je het best terug naar elkaar toe groeit.

De relatie coaching kan ook dienen voor partners die wensen uiteen te gaan, maar niet weten hoe hieraan te beginnen of het onmogelijk is geworden om dit tot een goed eind te laten komen omwille van slechte communicatie. Hierin helpen we jou ook mee verder om dit voor beiden partijen zo goed mogelijk af te ronden en om de correcte compromissen af te sluiten.

Maar wat nu als je niet weet hoe je aan een relatie begint? Of elke relatie loopt steeds mis, maar je weet niet hoe het komt? Of heb je bindingsangsten?... Ook met deze relatie-gerelateerde topics kunnen we jou helpen in de relatie-coaching.

De relatietherapie bestaat uit individuele -en koppelbegeleidingen.

Neem vrijblijvend contact op

Uw vraag is goed in ontvangst genomen. Wij nemen spoedig contact met je op.