Over Colybry

Waarom Colybry?

Coaching helpt je om concrete doelen op te stellen en waar te maken, maar ook bij problemen nieuwe oplossingen en inzichten aan te reiken. Ben jij actief bezig om je relatie een boost te geven en/of je persoonlijke ontwikkeling aan te pakken?  Colybry ondersteunt en verbetert de communicatie in relaties en persoonlijke prestaties.

 
Nieuwe vaardigheden ontdekken 
Inzichten vergaren
Afgewogen keuzes kunnen maken
Talenten herontdekken
Begeleiding door een ervaringsdeskundige
Levensgeluk & werkgeluk
Professioneel advies
Structuur aanbrengen
Communicatievaardigheden versterken
Goede resultaten 
No nonsens adviezen
Ontplooing & Ontwikkeling 
 Doelen worden bereikt 
Zelfzekerder in het leven staan
Gepersonaliseerde coaching
Tot oplossingen komen 
Vooruitgang gegarandeerd 
Coaching met een neutrale houding
Successen boeken 
Traject op maat
Nieuwe kennis vergaren 
Fouten vermijden 
Focus behouden

Waarvoor staat Colybry?

witlogo.png
Het piepkleine vogeltje, de colibri, kan niet alleen razendsnel vliegen, maar kan ook nog eens uitstekend zijn omgeving observeren. Hij is de behendigste vlieger aangezien hij stil in de lucht kan hangen en zijwaarts, vooruit en achteruit kan vliegen. Naast deze super powers is hij ook nog eens een kei harde werker.
Een beestje om naar op te kijken!
Deze fascinerende eigenschappen vind je terug in het coach-model. Het doel is om zowel in je privé leven als in werksituaties snellere en efficiëntere vooruitgangen te boeken en hierover een goed overzicht te behouden. 
Je zal dynamischer in het leven staan waardoor je overwogen keuzes kunt maken. We leren jou je focus behouden en terug te geloven in jezelf.
Je gelukkig voelen op elk vlak is dan ook essentieel om mooie successen te realiseren!
 
Wie is Sophie Couvreur?
Sophie is een expert en ervaringsdeskundige in gepersonaliseerde coaching in relatietherapie, life coaching en job begeleidingen. Ze is een levensgenieter en tracht het maximale uit het leven te halen. Ze vindt het enorm belangrijk om een positieve balans te creëren waarin ze op privévlak als op werkvlak volledig tot haar recht kan komen. Met reeds meer dan 10 jaar ervaring in people & business management en 5 jaar coaching heeft Sophie de nodige ups-and-downs gekend. Dankzij haar trajecten heeft zij nieuwe inzichten verworven en weet ze welke strategieën het meeste vooruitgang boeken. Naast al haar ervaringen, blijft ze zich ook steeds bijscholen om up to date te blijven. Sophie heeft zo haar eigen aanpak ontwikkeld waarmee ze mensen vooruit helpt en stimuleert om directe resultaten te verkrijgen. Binnen haar eigen onderneming geeft Sophie op een creatieve en empatische wijze coaching met oog op een gelukkiger & gebalanceerd leven om vervolgens succesvoller in het leven te staan.  
 
Coaching

Neem vrijblijvend contact op

Uw vraag is goed in ontvangst genomen. Wij nemen spoedig contact met je op.