Life Coaching

Begeleiding op maat

 

Life Coaching

Een goede verhouding vinden in de verschillende facetten van jouw leven is niet altijd evident.

Vaak sta je op automatische piloot en voel je dat je in een dagdagelijkse sleur zit. Je voelt aan dat het terug tijd wordt dat je controle nodig hebt over je carrière, je gezin en je sociale leven… Niet altijd zo evident als het lijkt.

We helpen je vooruit om je doelen te bereiken zowel op werkvlak als in jouw thuissituaties. Omgaan met levensveranderingen, omgaan met stress, carrièregericht zoeken, een goed evenwicht zoeken in de verschillende levensstijlen… We helpen jou hiermee verder.

 

Samen werken we aan jou zelfvertrouwen, zorgen ervoor dat je meer inzichten krijgt in je levenskeuzes, en zorgen voor verandering en groei in je dagdagelijkse leven.

Hierbij komt kennis en bewustwording als eerste aan bod om vooruitgang te kunnen boeken. Eens je nieuwe inzichten en doelen hebt voorop gesteld, gaan we samen op zoek naar een veilig en betrouwbaar pad die je kan bewandelen. Eens je op weg bent, zal je ongetwijfeld nog enkele stormen moeten trotseren. In de coachsessies zorgen we ervoor dat je blijft vertrouwen in jezelf en we helpen je om uit je comfortzone te komen. Doorheen heel je traject zullen we jouw blijven inspireren en motiveren in het maken van de juiste keuzes.

Het traject wordt op maat gemaakt en wij volgen jou snelheid.

Neem vrijblijvend contact op

Uw vraag is goed in ontvangst genomen. Wij nemen spoedig contact met je op.